Fredag 25/9 - Fredag 2/10 - Bali vecka 4



Den här veckan har vi bl.a. besökt Apskogen i Ubud, sett vackra risfält, kaffeodlingar, sett en kakaoplanta för första gången (bilden längst ner i mitten), ätit middag med utsikt över en av Balis vulkaner, sett en föreställning med krigsdans och besökt ett Hinduistiskt tempel.

Vädret har mestadels varit vackert med mycket solsken, så vi har även hunnit bada en hel del del den här veckan med. På stranden har vi passat på att få billig massage ett par gånger, även fast jag nu försökt hålla mig undan efter att den lilla Balinestjejjen visat exakt hur starka hennes nypor är. Aj aj aj, jag trodde jag skulle vara helt mörbultad o få synliga blåmärken efter hennes behandling. Haha, är fortfarande lite öm på baksidan av vaderna.

Har sluppit vara med om fler jordbävningar just här i Bali, men det har varit lite oro i luften efter den stora jordbävningen i Sumatra. Pratade lite med lokalbefolkningen om hur de känner om det och de erkände att de är väldigt nervösa över det som hänt i Sumatra och att de personligen är väldigt rädda för jordbävningar. Den stora oron förutom oron över familjen är att någonting skulle hända så att turisterna blir rädda för att komma hit. Tomma stränder utan turister betyder att de personligen blir helt utan inkomst. Inte lätt det där.

Vi har trivts väldigt bra här i Bali och känner att tiden bara flygit fram. Känns inte som att vi redan varit här i fyra veckor och alltså ska åka hem - till Australien - redan inatt. Kommer att sakna Bali också, trots att jag ser framemot lite Aussietid igen. :)

Det är väldigt molnigt väder idag, så det verkar som att vi inte kommer att kunna hinna bättra på solbrännan något mer. Ska iväg o äta frukost nu. Sen packa väskorna och kanske bada lite i hotell poolen o ta det lugnt. Vid midnatt åker vi iväg till flygplatsen o tidigt på lördag morgon är vi åter i Perth.

Kram på er! :)


Kommentarer
Postat av: Malinda

Hej Julia!

Du har också en superfin blogg. :) Tack för kommentarerna!



Måste vara skönt att vara i Austarlien. Fast det kanske blir ett ganska hyfsat skönt ombyte om ni kommer hem med snö i Svergie?



//"Systadotta" Malinda

2009-10-03 @ 11:39:08
URL: http://allbyme.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0