Torsdag 091203 - Nu är vi hemma i Sverige igen

Flygresan gick jätte smidigt och bra. Fick inte så mycket sömn under detta dygn, men trots det gick tiden rätt fort. Inga luftgropar eller farliga stormar, så jag behövde inte känna mig så värst flygrädd alls.

Solen fick vi njuta av ända in tills vi dök ner för landning, eftersom vi befann oss i luften ovanför detta tjocka molntäcke - som ligger som ett lock över Sverige. Så dessa bilder är väl de sista bilderna på solen för ett bra tag framåt misstänker jag.

Väl hemma var det dimmigt och väldigt mörkt, jämfört med hur vi haft det under vårat år i Australien. Kommer att sakna Australien mycket, men det känns ändå skönt att vara hemma igen.

Ska bli underbart att få träffa alla vänner igen och jag ser framemot att börja med vårat nästa projekt, nämligen att börja fixa iordning det lilla huset vi köpt.

Kram på er!



Onsdag 091202 - Hemresan påbörjas

Scotts föräldrar flög hem tidigt på morgonen, så dem sa vi hejdå till redan igår. Jag o Johan hann med ett sista dopp i vågorna, och frukost inne i Fremantle. De sista timmarna innan vi skulle iväg till flygplatsen satt vi o tog några öl på Ed´s sportsbar med hela familjen.

Sedan var det dags för Scott att köra mig, Johan o mormor till flygplatsen.

Hejdå Sofie o Scott, hejdå Göran o Helen (så länge), hejdå bilen, hejdå lägenheten, hejdå Fremantle, hejdå Australien, hejdå solen.






Tisdag 091201 - Biltur i bergen

Vi hyrde en minibuss o tog en tur i bergen med hela gänget. Tog ett otroligt skönt dopp i Serpentine falls och åt en sista Australiensisk steak (för i år åtminstonde). Fick även träffa några kängurus på vägen hem.

Sedan följde några kaotiska timmar då vi försökte få ner ett års packning i väskorna. Puhh, det var svettigt. Behövde svalka ner oss med ett kvällsdopp på Coogee emellan, innan vi till slut hade fått ner allt och dessutom fått igen väskorna. 

Sedan avslutade vi med utkörning från Dominos pizzeria och gick o la oss rätt tidigt. 

  


RSS 2.0