Lördag 090107 - Krogen i Perth

Idag hade vi strömavbrott i ganska många timmar. Upptäckte då att det stog massa brandbilar utanför vårat hus, o att ängen brevid oss brann. Men det kändes rätt lugnt, för det var inga stora lågor o brandmännen övervakade elden hela tiden. Det såg ut som att de lät de torraste buskarna brinna ner med avsikt, innan de släckte elden, så att det inte ska börja brinna igen. Så det var inget jämfört med de stora, hemska bränderna i Södra Australien som vi fick höra om sen. Men men, vi är iallafall inte i närheten av bushfire-området. Det är lika långt avstånd dit som det är mellan Sverige o Italien (minst).

På kvällen följde Jag o Johan med Matte o Honk tog hem till deras jobbarkompisar i Perth. Där satt vi på deras uteplats o snackade Hjalmar, Stockholmare och KFC öppning i Leksand och andra skumma samtalsämnen i ett par timmar. Efter midnatt drog vi ut på krogen som stänger kl 05.00.

Vilken tur att vi arbetslösa människor redan vänt på dygnet, så att vi orkade vara uppe så sent. Efter krogen tog vi en kebab, o väntade på morgontåget till Fremantle som gick kl 07.00.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0